Happy Cells

Happy Cells

Happycells - Alma Thoen
Happycells - Alma Thoen

Workshops

In mijn workshops ontdek je hoe je kunt schakelen van de actiemodus naar de rustmodus. Hier bewustzijn op hebben, en het toepassen in je dagelijks leven, voorkomt dat je batterij leegloopt en dat je in het ergste geval voor langere tijd thuis op de bank komt te zitten.

We leren mindfull masseren of we doen energetische oefeningen die je zou kunnen vatten onder mindfulness-in-beweging. In de workshops leg ik ook uit hoe het in ons brein en lichaam werkt met de actie- en rustmodus. Ik geef je handvatten mee voor in je dagelijks leven, zodat jij op tijd je aan/uitknop weet te vinden.

Deelnemers geven me steeds weer terug dat de workshops echt een eyeopener zijn en dat ze er blijvend veel aan hebben in hun dagelijks leven.

WORKSHOPS: 

* Balans in je dag
In de workshop leer ik je eenvoudig in je dagelijks leven toe te passen beweegprincipes gebaseerd op gewicht voelen.
De oefeningen helpen je om je natuurlijke soepelheid en ontspanning weer terug te vinden en te onderhouden.

* Relax no stress
In deze workshop laat ik je ervaren wat het verschil is tussen een dag vol stress en een dag waarin je stress een stap voor bent. Je leert je stressbronnen herkennen en krijgt praktische relax-no-stress tools mee naar huis.

* Mindfull masseren
Als we met volle aandacht aanwezig kunnen zijn in het geven en ontvangen van energetische massage, dan brengt dit een staat van diepe rust bij gever en ontvanger. Je leert hiertoe een aantal eenvoudige technieken, die je ook thuis kunt toepassen.

* Waar zit mijn aan/uitknop?
Wat zou dat handig zijn als we een lichtknopje ergens op ons lijf hadden, waardoor je snel kunt schakelen van actie naar rust!
In deze workshop leer ik je met simpele technieken hoe je binnen 10 minuten kunt schakelen van actie naar rust.

 

Tarieven op aanvraag  (afhankelijk van aantal deelnemers en duur van de workshop).