Happy Cells

Happy Cells

Happycells - Alma Thoen
Happycells - Alma Thoen

Over Alma

Alma Thoen

Ik ben een mensen mens. Ik help mensen graag een stap vooruit. Dat blijkt een rode draad in mijn leven. Ik vind het fijn om vanuit mijn hart en met bezieling mensen te begeleiden. Dit doe ik nu al ruim 15 jaar.

Na een burn-out en herstelsessies bij een massagetherapeut heb ik enthousiast de Academie voor Massage en beweging gevolgd (4 jarige HBO opleiding). Daarna volgde ik de opleiding Trager approach (een vorm van helende bewegingseducatie). Ook heb ik diverse HBO coachings- en trainingsopleidingen succesvol afgerond. Vroeger was mijn neiging om te lang door te gaan en pas te stoppen als iets af is. Ik had veel stress. Ik nam geen rust en vergat te voelen wat ik nodig had. Dat heb ik met vallen en opstaan moeten leren. Door enkele onveilige situaties in mijn kindertijd had ik een patroon ontwikkeld dat ik moest unwinden: terugtrekken in mijn hoofd, zodat ik niet hoefde te voelen. 

Om dit te veranderen moest ik leren om goed contact te maken met mijn gevoel en lijf en leerde ik hoe ik kon schakelen van hoofd naar hart. Ik heb veel gedaan om te leren ont-stressen. Dit proces heeft me veel opgeleverd en mijn leven enorm verrijkt. Eigenlijk ben ik hierdoor stress expert geworden. Nu pas ik wat ik heb geleerd toe in mijn praktijk met vaak mooie resultaten voor mijn klanten.

Als therapeute ben ik aangesloten bij:

Beroepsvereniging V.B.A.G. ,lid van de overkoepelende organisatie R.B.C.Z. Het kwaliteitsregister voor vakbekwame therapeuten in de complementaire zorg. Welke beroepsbeoefenaars in de complementaire zorg, zoals artsen en therapeuten op HBO-niveau, certificeert en registreert. 
 
Mijn registratiegegevens zijn:
Mw. A. Thoen

Happy Cells  

KvK: 51555344                

BTW identificatienummer: NL 002005772B19

IBAN: NL54 INGB 0007227003

 
In verkeer met mijn cliënten gelden de bepalingen, de beroepscode en de Klacht en tuchtregeling van de VBAG/RBCZ