Happy Cells

Happy Cells

Happy Cells
Happy Cells
Happy Cells
Happy Cells

Massage en beweegtherapie

Als massage- en beweegtherapeut heb ik geleerd om lichaam en geest als één onderdeel te zien om gericht te kunnen zoeken naar bepaalde (stress) klachten. Doel van de sessies is contact maken met jezelf, je lichaamssignalen herkennen en daarna stap voor stap aan je klachten werken. Bewust worden van dat wat geestelijke en/of lichamelijke stress en spierspanning geeft en ontspanning in de weg zit; Een innerlijke houding die lichamelijke of geestelijke pijn geeft. En maakt dat je geen rust in je hoofd hebt.

Het gaat bij mij in de praktijk om massage- en beweegtherapie. Ook wel lichaamsgerichte therapie genoemd. Ik combineer massage technieken met focussen en energetische of beweegoefeningen. Ook zijn er coachende momenten, bedoeld om je aan te moedigen en te reflecteren op wat er gebeurt. De massagetafel hoeft niet perse benut te worden in een sessie. 

Voor wie?

Bij mij in de praktijk komen mensen die (weer) hun lichaamssignalen willen herkennen om zo mogelijk klachtenvrij te worden. Ook zoeken mijn klanten naar manieren om uit hun hoofd te gaan en meer bij hun gevoel te komen en in contact te komen met hun innerlijk kompas.
Mijn sessies kunnen troostend en helend voor je zijn, levensenergie geven, innerlijke rust brengen, je de vrijheid teruggeven om echt jezelf te mogen zijn of verrassende inzichten geven die je leven positief veranderen.
Spreekt dit jou ook aan? Je bent van harte welkom!


Massage en beweegtherapie is overigens een volwaardige therapievorm die uitstekend te combineren is met andere therapieën of behandelingen, zoals psychotherapie, fysiotherapie, osteopathie. Bij mij leer je opmerkzaam te zijn op je lichaamssignalen en je gevoel.

Behandeltechnieken:

  • Klassieke massage, holistische massage, diepe weefsel massage, holistic pulsing, stretching, focusing, mindfulness in beweging, Trager Approach: een vorm van bewegingseducatie die gericht is op ontspanning en grotere beweeglijkheid.

Over hoe ik werk

Je kunt bij mij losse sessies of een serie boeken.
In de intake bespreek ik eerst met je waar je tegenaan loopt en wat je nodig denkt te hebben. Ik breng in kaart wat je klachten zijn, zodat ik weet waar ik eventueel rekening mee moet houden in de sessie. Dan maken we samen een uitvoeringsplan. Meestal leidt dit binnen enkele weken al tot resultaat. Afhankelijk van je klachten kom je  gedurende 3 tot 6 maanden bij me voor sessies.