Happy Cells

Happy Cells

Happycells - Alma Thoen

Coaching

Het kan ook zo zijn dat je kiest voor coaching gesprekken en dat eventueel later ook massage en beweging aan de orde komen voor je. Ik help jou in een coaching gesprek om te focussen en helderheid te krijgen over wat er precies aan de hand. Je ontdekt dan zelf hoe je tot keuzes of oplossingen kunt komen. Of komt eraan toe om dingen te verwerken, zodat je weer verder kan.

Voor wie?

Bij mij in de praktijk komen mensen die (weer) hun lichaamssignalen willen herkennen om zo mogelijk klachtenvrij te worden. Ook zoeken mijn klanten naar manieren om uit hun hoofd te gaan en meer bij hun gevoel te komen en in contact te komen met hun innerlijk kompas.
Mijn sessies kunnen troostend en helend voor je zijn, levensenergie geven, innerlijke rust brengen, je de vrijheid teruggeven om echt jezelf te mogen zijn of verrassende inzichten geven die je leven positief veranderen.
Spreekt dit jou ook aan? Je bent van harte welkom!


Massage en beweegtherapie en lichaamsgerichte coaching is overigens een volwaardige therapievorm die uitstekend te combineren is met andere therapieën of behandelingen, zoals psychotherapie, fysiotherapie, osteopathie. Bij mij leer je opmerkzaam te zijn op je lichaamssignalen en je gevoel.