Happy Cells

Happy Cells

Happycells - Alma Thoen
Happycells - Alma Thoen

Ervaringen van klanten

Rene 39 jaar:

Ik ervaar de massage therapie vooral als iets heel fijn, moois, positiefs en verrassends. De combi van masseren, gesprekken en oefeningen, geeft nieuwe inzichten, laat je dingen ervaren op een heel natuurlijke manier en je ontdekt dat elke plek in je lichaam gevoel heeft. Het geeft je energie, vreugde en maakt je nieuwsgierig naar wat er nog komen gaat. 

Marja, 36 jaar: 

Ik heb 3 kleine kinderen, een man en een baan. Ik moet veel ballen in de lucht houden en dat geeft regelmatig stress en ik kom te weinig aan mezelf en mijn nachtrust toe. Coaching van Alma en anti stress tips en oefeningen hebben me veel gegeven. Ik slaap beter, en neem meer rust tussendoor. Ik ben weer blij met mezelf en mijn leven.

Simon, 53 jaar:

Ik kwam met een burn out thuis te zitten. Iemand op mijn werk had gezegd dat ik naar een coach massagetherapeut moest om weer te leren ontspannen en beter mijn grenzen te bewaken. Wat tof om door een ervaringsdeskundige die het begrijpt geholpen te worden.  Ik leer nu stap voor stap om anders met mezelf en mijn gevoelens om te gaan. Ik heb weer meer energie. De sessies met Alma maken dat ik niet terugval denk ik, ze brengt me steeds weer in contact met wat ik nodig heb.

Iris, 40 jaar:

ik ben nogal vermoeid.  Een kennis tipte me dat dit wat voor mij was. Ik had geen idee. Was heel nieuwsgierig. Ben gewoon gegaan. Heb een uur heerlijk ontspannen Even helemaal niets. Heel prettig, even tijd voor mezelf, de stilte tijdens de sessie met Alma. Geen geluiden, niemand die me iets vroeg. Een nieuwe wereld gaat voor me open. Ik ken het fenomeen 'meditatie' niet inhoudelijk. Heb het nog nooit gedaan, dit was de eerste keer. 

Sanne, 38 jaar:

Ik geloof niet in toeval. Dit kwam op mijn pad en heb ik aangegrepen.

Ik had er zin in. Mijn  ervaring met massages is dat ze meestal ontspannend zijn en me meer in contact met mezelf brengen. Het was een ontspannende ervaring.

Alma neemt de tijd om kennis te maken. De sfeer was ontspannen en rustig. Alma stemt goed af en vraagt wat je wel/niet prettig vindt. Ik kon ontspannen en loslaten. Door de aanrakingen en massagetechnieken was ik geconcentreerd op mijn lijf en me bewust van mijn lijf waardoor ik even niet met mijn hoofd bezig was.

Carola, 41 jaar:

Ik herken meer lichamelijke signalen van spanning maar het blijft nog steeds een uitdaging om te blijven voelen. Ik geef eerder aan dat ik ergens mee zit en durf zaken bespreekbaar te maken. Daarbij ga ik steeds minder over mijn grenzen heen. Ik ben nog aan het ontdekken wat precies mijn grenzen zijn. Alma helpt me hiermee. 

Bob, 29 jaar:

Ik kwam hier omdat ik thuis zo n kort lontje had. Een vriendin van me zei dat ik dit eens moest proberen. Ik heb hier geleerd om mijn gevoelens niet meer weg te duwen en mijn eigen behoeftes meer serieus te nemen en daar ook over te praten thuis. Ik heb veel meer rust en wordt minder snel geïrriteerd en boos.